På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Elevvårdsteam/ Miniteam

Miniteam

På Hjalmarlundbohms förskola har vi ett Miniteam. Målet med miniteamet är tidiga och förebyggande insatser med syfte att skapa stimulerande lärande miljöer i förskolan för varje enskilt barn.

Vårat miniteam består av en personal från varje avdelning, förskolechef och specialpedagog. De träffas en gång i månaden där man diskuterar utvecklingsfrågor och det pedagogiska arbetet med barnen samt en träff per termin där hela arbetslaget från en avdelning, förskolechef och specialpedagog träffas och följer upp barngruppens utveckling.

Som föräldrar kan ni kontakta personalen på ditt/dina barns avdelning om det är något som ni oroar er kring ert/era barn och vill att de ska ta upp på ett miniteamsmöte.

Innehållsansvarig: Ann-Sofie Lahti

Publicerad av: Ann-Sofie Lahti

Senast ändrad: 2013-12-17