På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Jökelns förskola

Jökelns förskola

Jökelns förskola tillhör Raketområdet tillsammans med Raketskolan, Lombolo, Kastanjens och Lilla Björns förskolor. Jökelns förskola är beläget nere på Lombolo/Glaciärområdet.

Jökeln består av 4 avdelningar med blandade åldrar 1-5 år. Avdelningarna heter Drivan, Kristallen, Snödroppen och Flingan.

Jökeln följer det pedagogiska året: Vi sätter upp mål för årets verksamhet, är lyhörda för vad barnen är intresserade av när vi planerar vårt arbete. Vi uppmärksammar årstider och högtider likaså.

Förskolan Jökeln har naturen nära. Skogen och omgivningarna används gärna och vår luftiga gård ger rika möjligheter till utevistelse och utomhuspedagogik. Rörelse är viktigt för oss och vi använder ofta vårt rörelserum där vi kan dansa, sjunga, spela teater m.m.

Vi har även ett Snozelen sk. sinnenasrum, som används för att man vill skapa en miljö som skall locka till både aktivitet och avslappning och som skall kunna varieras på ett sätt så att den skall kunna tillfredställa alla specifika behov.

Hjärtligt Välkommna

Publicerad av: Emma Lindgren

Senast ändrad: 2017-06-08