På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Avdelningar

Tallen och Granen

Vi är fyra pedagoger som arbetar på respektive avdelning,- vår läroplan ligger till grund för verksamheten som bedrivs på förskolan.

 Vi  strävar efter att få trygga, kreativa och självständiga barn. För att synliggöra barnens utveckling och lärande tycker vi att dokumentation är en viktig del i versamheten - ta gärna del av informationen som finns tillgänglig på respektive avdelning!

Att förändra miljön allteftersom barngruppen eller aktiviter/ teman ändras gör lokalerna spännande för både barn/personal och föräldrar ! Vi ser miljön omkring oss som endel av vårt pedagogiska redskap.

Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra barn närhet till en härlig utemiljö, vi har nära till ett stort skogsområde med tillgång till skidspår, skridskobana, och  såklart en alldelens ny, modern lekplats som utmanar barnen till lek och lärande!

Vårt fokus ligger bland annat på följande områden:

  • Barns språk - Före Bornholm / TAKK
  • Naturvetenskap
  • Gymnastik, rörelse
  • Vardagsmatematik
  • Lära genom lek
  • Utevistelse

Vi har grupptimmar tre ggr/vecka för våra fyra/fem-åringar.

Genus och jämställdhet är en självklar del av vår pedagogiska verksamhet.

Varmt välkomna till oss på Kottens förskola!

 

Publicerad av: Ulrika Törneborg / Ann Norman

Senast ändrad: 2016-11-03