På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Bamse

På Bamse har vi i dagsläget 15 barn i åldern 1-6 år. Vi som arbetar på Bamse heter Anna Kero, Li Pettersson och Ann-Marie Häggroth

Vi har ett rikt och varierat innehåll i vår verksamhet där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet. Leken är en viktig del i lärandet. Genom den arbetar vi med innehållet i läroplanen. Vi har ett stort engagemang när det gäller samspelet mellan barnen och barn och vuxna. Vi lägger stor vikt vid att barnen ska bli självständiga, kunna lita på sin egen förmåga och på andra. På Bamse arbetar vi med att våra barn ska känna trygghet med oss och med varandra. I och med att vi har en trygg barngrupp så får vi en fungerande verksamhet.

Publicerad av: Carina Björnfot

Senast ändrad: 2017-06-26