På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Föräldrakontakter

Föräldrainformation

Föräldrar och barn är välkomna till Lombolo förskola

Föräldrainformation

Varje barn och förälder ska känna sig väl mottagen vid hämtning och lämning. När du hämtar ditt barn är det ett bra tillfälle att få information om barnets dag på förskolan.

Inskolning

Före inskolningen utses en personal som tar ansvar för barnet. Inskolningstiden varierar utifrån barnets behov. För det mesta kan man räkna med en inskolningstid på upp till två veckor men man kan också prova på en föräldraraktiv inskolning under 3-4 dagar. Under denna tid får föräldrar och barn ta del av verksamhetens mål och allmän information. Vid inskolningen grundläggs en öppen kommunikation mellan föräldrar och personal. Det är viktigt för personalen att få ta del av föräldrarnas kunskap om sitt barn.

Utvecklingssamtal

Varje barn har sin egen portfolio som ligger till grund för utvecklingssamtalet. Vi dokumenterar barnets vistelse på förskolan med foton, teckningar och intervjuer mm. När barnet lämnar förskolan har vi ett avslutningssamtal som utgår ifrån barnets portfolio. Portfolio = samlad pedagogisk dokumentation där barnet kan se sin utveckling och lärande. Med föräldrars medgivande följer portfolion med till förskoleklass

Föräldramöte

Vi har föräldramöte en gång om året. Vi ordnar även andra aktiviteter tillsammans med barn och föräldrar t ex fester och luciafirande.

Tystnadsplikt

Alla som arbetar inom förskolan har tystnadsplikt och sprider inte uppgifter om enskilda barn och föräldrar.

 

Föräldraråd

Vi vill gärna att några föräldrar anmäler sig till föräldrarådet

kontakta förskoleavdelning eller förskolechefen.
 

 
 

Publicerad av: Anna Kemi

Senast ändrad: 2016-04-12