På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Thule förskola

Välkommen till Thule förskola!

Thule förskola är centralt belägen med närhet till centrum, bibliotek, gymnastiksal mm. Förskolan tillhör Triangelskolans rektorsområde. Förskolan består av två avdelningar med barn i åldrarna 1-5år. Tillsammans är vi 41 barn och 8 pedagoger på förskolan.

På Thule förskola arbetar vi Reggio Emilia-inspirerat och den filosofin har samma grundläggande barnsyn och kunskapssyn som läroplanen. Vi arbetar aktivt med vår innomhusmiljö för att förändra och anpassa den efter barnens intressen. Vår tanke är att använda hela förskolan där alla rum används till lek och utmaningar för alla barn.

Vi strävar efter ett tankesätt där vi vill arbeta med meningsfulla utmaningar och projekt som sker både individuellt och i samarbete med andra. En undersökande och utforskande miljö och ett arbetssätt där barnens tankar, idéer och fantasi ligger i grund för läroprocessen. Vi använder oss av pedagogisk dokumentation för att synliggöra barnens och pedagogernas tankar, detta hjälper oss att reflektera över vårt eget och andras lärande.

Publicerad av: Sofie Sandström

Senast ändrad: 2014-02-05