På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Elevvårdsteam/Miniteam

Triangelskolans Miniteam

Här på Triangelskolans rektorsområde har vi ett miniteam på varje förskola och ett för grundskolan, förskoleklass till år nio.
Miniteamet för grundskolan är en grupp, sammansatt av rektor, skolsköterska, syv, specialpedagog och speciallärare. I förskolans grupp ingår rektor, specialpedagog samt en personal per avdelning. Grupperna är fasta och träffas regelbundet.

Vårt arbete i teamen handlar om att tillsammans med pedagoger i arbetslagen och föräldrar undanröja hinder för varje barns lärande och utveckling, att ge barnen det stöd som de behöver, så tidigt som möjligt. Vid behov samarbetar vi också med den centrala Elevhälsan. Det är viktigt att våra barn/elever trivs och mår bra för lusten att lära är så starkt kopplad till hälsa och välbefinnande.
Vi vill också skapa goda förutsättningar för att våra barn/elever ska lära sig saker och utvecklas, att få möjligheter till delaktighet, utveckling och lärande.
Miniteamet är för oss, ett bra forum, där vi har överblick över varje barns/elevs behov så att vi på bästa sätt kan hjälpa och stötta, för optimal utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

Om du vill ha kontakt med miniteamet ring eller skicka e-post till Specialpedagogen eller någon av rektorerna.

Publicerad av: Mona Mämmi

Senast ändrad: 2017-06-02