flagga halvstång sverige sorg

Tyst minut med anledning av fredagens händelser i Stockholm

Sveriges statsminister har utlyst en nationell tyst minut idag måndag 10 april klockan 12.00

Med anledning av fredagens händelser i Stockholm kommer det att hållas en tyst minut idag klockan 12.00 för att hedra de omkomna, skadade och deras nära och kära. De som vill är välkomna till stadshuset för en tyst minut.

Kiruna kommun flaggar på halv stång utanför stadshuset från klockan 08.00 idag. Efter den tysta minuten kommer flaggan att hissas i topp.

Publicerad av: Maria Lindgren