På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Även polisen fanns på plats för att svara på besökares frågor samt ge information om de medborgarlöften som tagits fram med kommunen under 2016.

Kommunkoncerndag i Folkets Hus

Söndag den 27 november 2016 var det åter igen dags för en informationsdag i Folkets Hus.

Förtroendevalda och tjänstemän från Kiruna kommun, Tekniska Verken i Kiruna AB, Kirunabostäder samt representanter från polisen fanns på plats för att mingla och svara på besökarnas frågor. 


Jan Klein, strateg, Kiruna kommun, pratar med en av de många besökarna.

Uppskattningsvis 1500 besökare tog del av utställning, aktiviteter, film och en megastor pekskärm. Genom att zooma in i kartan på pekskärmen kunde besökarna titta på skisser och bilder och ställa frågor om de olika projekten som pågår i stadsomvandlingen.Under dagen fanns möjlighet för besökare att föreslå namn på kvarter i nya Kiruna C.

Medborgarlöften 2016

 

Innehållsansvarig: Ulrika Hannu

Publicerad av: Marianne Nordmark

Senast ändrad: 2017-05-22