På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Värdegrundsarbete - Likabehandling

Behnam Golmohammadi arbetar med värdegrund i form av serielektioner från årskurs 1 till och med gymnasiet. Syftet med lektionerna är att förebygga mobbing samt skapa arbetsro och trygghet i klassen och verka för bra relationer mellan eleverna.

I grundskolan ingår kurator i skolornas likabehandlingsgrupper, där syftet är att skolan ska ha en fungerande likabehandlingsplan. Syftet är bland annat att skolan i det dagliga arbetet ska verka för att förebygga all form av diskriminering och främlingskap bland elever och personal.

Forum för likabehandling startades upp år 2012 och det är en mötesplats för alla som arbetar med likabehandling på skolorna i Kiruna Kommun.

Innehållsansvarig: Jenny Oja Fjordell

Publicerad av: Terese Abrahamsson

Senast ändrad: 2018-09-03