På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Brummelisa

Hej!

När ni öppnar dörren till vår avdelning möts ni av ett leende och ett -Hej! Vad roligt att se dig! Vi tycker att det är viktigt att bekräfta var och en som kommer till förskolan.

Barnen som kommer till oss är kompetenta, fulla av erfarenheter, kunskaper och intentioner. Utifrån barnens behov, nyfikenhet och lust att lära, genom lek och kommunikation skapar vi grunden för barnets fortsatta utveckling. Vi ger barnen möjlighet att prova sitt lärande på många olika sätt där dem själva får göra aktiva val. Vi skapar lärandemiljöer och erbjuder olika material för att den fria leken och lärandet skall få utrymme. Barnen delas in i mindre grupper under delar av dagen, ex.vis vid måltiderna för att främja språk, kommunikation och lärande. Vi använder oss av pedagogisk dokumentation för att synliggöra barns lärande och utveckling och för att utvärdera och utveckla verksamheten i enlighet med läroplanen.

Vårt mål med arbetet är att ditt barn skall lämna förskolan med ett gott självförtroende, god självkänsla, en lust att lära och utforska.

Avdelningen har 15 barn i åldrarna 1-5 år.

 

Välkommen till oss på Brummelisa!

Publicerad av: Carina Björnfot

Senast ändrad: 2019-10-29