På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Lombolo förskola

 Lombolo förskola ingår i Raketskolans rektorsområde tillsammans med Kastanjen, Jökeln, Lilla Björn, Kotten och Satellitens förskolor. Förskolan har fem avdelningar med ca 80 barn i åldrarna 1-5 år. På Lombolo förskola strävar vi efter att utveckla glada, självständiga och kreativa barn med en stark tro på sig själva och sin förmåga. Vi arbetar efter förskolans läroplan och vi lägger tyngdpunkten på matematik, språk, dans och att lära genom lek. Vår utemiljö är anpassad efter barn i alla åldrar, med pulkbacke, grillplats, klätterställningar, gungor, rutschkanor, sandlådor och skog. Utemiljön är en viktig lärandemiljö och vi är ute så gott som varje dag.

Innehållsansvarig: Ulrika Törneborg

Publicerad av: Annett Särkijärvi

Senast ändrad: 2017-10-10