På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Inskolning

Hos oss använder vi oss av föräldraaktiv inskolning vilket innebär att du som vårdnadshavare följer och deltar tillsammans med ditt barn under den första tiden på förskolan. Du som vårdnadshavare hjälper ditt barn i de olika rutiner som förskolan erbjuder, såsom inne – och utelek, påklädning, matsituationer m.m. Genom att barnet ser att du som vårdnadshavare är positiv och vägleder genom aktiviteterna, visar det att förskolan är en trygg och rolig plats att vara på samt främjar anknytningen för barnet. En av personalen på avdelningen kommer också att finnas tillhands och ansvara för ditt barns inskolning.

Inskolningen pågår ungefär i två veckor. Första veckan är ni välkomna klockan 10:00 till förskolan för ett första möte och samtal. Ring gärna 1-2 veckor innan för att bekräfta inskolningsvecka och tid. Under första dagen på förskolan får ni schema med tider för resterande inskolningstid.

Publicerad av: Caroline Andersson

Senast ändrad: 2018-12-17