På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Elevvårdsteam/Miniteam

Miniteam

Miniteamet på förskolan består av förskolechef, specialpedagoger samt pedagoger. Gruppen träffas ungefär en gång i ånaden.
Syftet med träffarna är att skapa en större helhetssyn av barnet, med fokus på tidiga insatser, se barnets möjligheter till utveckling och lärande. Föräldrarna kan via personalen lyfta frågor.
Specialpedagogerna ger handledning till pedagogerna och är för övrigt ett viktigt stöd för förskolan i arbetet med att möta alla barn.

 

Vid behov samarbetar vi med kurator och psykolog på kommunens centrala elevhälsa. Vi vill skapa goda förutsättningar för att våra barn ska lära sig saker och utvecklas, att få möjligheter till delaktighet, utveckling och lärande.

Miniteamet är för oss, ett bra forum, där vi har överblick över varje barns behov så att vi på bästa sätt kan hjälpa och stötta, för en optimal utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

Publicerad av: Eva-Lisa Siggemo

Senast ändrad: 2014-01-10