På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Föräldrasamverkan

Förskolan erbjuder föräldrarna olika forum för inflytande. Där finns möjlighet att komma med tankar, idéer och synpunkter kring verksamheten och barnens vardag på förskolan. 

Thule förskola har ett föräldraråd som träffas två gånger per år. I rådet träffas förskolechef, en pedagog från förskolan samt två utsedda föräldrar från respektive avdelning. Övriga föräldrar på förskolan kan kontakta föräldrarådsrepresentanterna med frågor som de vill ska diskuteras på föräldrarådet. Kontaktuppgifter till föräldrarådsrepresentanterna finns på förskolan.

En gång per år erbjuds föräldrar att delta på:

-       Föräldramöte rörande hela förskolans verksamhet.

-       Utvecklingssamtal angående det egna barnet kring trygghet och trivsel, utveckling och lärande och socialt samspel.

-       Kiruna Kommuns föräldraenkät som kan fyllas i digitalt.

Vid hämtning och lämning av barnen på förskolan finns också möjlighet till kontakt mellan föräldrar och pedagoger. Vi strävar efter ett öppet klimat åt båda håll och ser det som en fördel att dagligen möta föräldrar för att utbyta funderingar. 

 

Innehållsansvarig: Annica Turovaara

Publicerad av: Elisabeth Strand

Senast ändrad: 2017-10-10