På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Miniteamsarbetet

.Miniteamet på förskolan består av förskolechef, specialpedagog samt pedagoger. Varje förskola har ett eget team.

Gruppen träffas cirka var femte vecka.

Vårt arbete i teamen handlar om att tillsammans med pedagoger i arbetslagen och föräldrar undanröja hinder för varje barns lärande och utveckling, att ge barnen det stöd som de behöver, så tidigt som möjligt. Specialpedagogen ger handledning till pedagogerna och är för övrigt ett viktigt stöd för förskolan i arbetet med att möta alla barn.

Vid behov samarbetar vi med kurator och psykolog på kommunens centrala elevhälsa.

Det är viktigt att våra barn trivs och mår bra för lusten att lära är så starkt kopplad till hälsa och välbefinnande.

Vi vill skapa goda förutsättningar för att våra barn ska lära sig saker och utvecklas, att få möjligheter till delaktighet, utveckling och lärande.

Miniteamet är för oss, ett bra forum, där vi har överblick över varje barns behov så att vi på bästa sätt kan hjälpa och stötta, för en optimal utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

Innehållsansvarig: Annica Turovaara

Publicerad av: Elisabeth Strand

Senast ändrad: 2017-10-10