På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Föräldrasamverkan

 

Vi arbetar för att förskolans pedagoger och barnens vårdnadshavare ska ha en god och öppen kommunikation. Tillsammans arbetar vi för att barnen ska få en trygg, luftfylld och lärorik vistelse i förskolan.

Vår förskola har en blogg, där ni som vårdnadshavare kan logga in för att läsa informationsbrev och ta del av vad som är på gång och sker i vår verksamhet.
Kontakta förskolans personal för att få inloggningsuppgifter till bloggen.

Varje hösttermin har vi föräldramöte där vi går igenom vad vi arbetar med i verksamheten, på vilket sätt vi gör det, vårt likabehandlingsarbete och annan information som är bra för vårdnadshavarna att ta del av. Det är också ett trevligt tillfälle för samverkan, samtal och umgänge när vi alla är samlade tillsammans.

Under vårterminen publicerar Kiruna kommun en föräldraenkät som alla vårdnadshavare till barn som går på en kommunal förskola gärna får fylla i. Resultatet av denna föräldraenkät är ett underlag för oss pedagoger och vår förskolechef när vi ser över vår verksamhet och utvärderar vårt arbete.

Förskolan Fjället har också ett föräldraråd där föräldrar, pedagoger och vår förskolechef träffas för att diskutera om olika frågor som rör förskolan och vår verksamhet, 1-2 gånger per termin.

Innehållsansvarig: Annica Turovaara

Publicerad av: Elisabeth Strand

Senast ändrad: 2017-10-10