På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Fritidshem

Välkommen till Triangelfritids

Fritids är öppet från 6.00 - 18.00. Här går barn från förskoleklass och uppåt. 
Under fritidshems vistelsen får barnen prova på att jobba med glas, ull, pärlor,dator, trä, lera mm, efter intresse och kundkapsnivå. Men det finns även tid för att leka, spela eller göra något annat roligt med fritidskompisarna.

Klockan 14.00 äter vi mellanmål i matsalen. Efter det går vi ut och leker. Där kan man cykla, spela fotboll, basket, leka i lekparken där det finns gungor, klätterställning, karusell och sandlåda. Under vintern åker vi madrass, spelar landhockey och de som vill kan ta med sig skidor och skridskor.

Vi vill att alla barn ska trivas hos oss.
Det är vårt ansvar som fritidspersonal att med stöd av läroplanen och de allmäna råden utforma en lämplig helhet för fritidshemmets uppdrag i samverkan med förskoleklass och skola.

Innehållsansvarig: Christina Karinen Sturk

Publicerad av: Mona Mämmi

Senast ändrad: 2017-10-09