På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Några från personalen vid Fjällets förskola som fick ta emot stipendiet vid Kultur- och utbildningsnämndens sammanträde 6 februari 2020.

2019-års Hjalmar Lundbohmsstipendium gick till personalen på Fjällets förskola

Varje år delar Kultur- och utbildningsnämnden ut ett stipendium till någon av personalen i nämndens pedagogiska verksamheter som särskilt bidragit till verksamhetens utveckling.

2019 års Hjalmar Lundbohmsstipendium gick till personalen på Fjällets förskola som förutom diplom, och blommor får ett stipendium på
10 000kr.

Nämndens motivering till valet av stipendiat 2019
Pedagogerna på Fjällets förskola arbetar utifrån en bestämd verksamhetsidé med friluftsinriktning, vilken de genom åren har bevarat och arbetat med på ett mycket bra sätt. Kopplat till läroplanens mål bedrivs olika aktiviteter utomhus i en lustfylld miljö som pedagogerna har skapat.

Publicerad av: Caroline Andersson