På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Är du intresserad av ABC-föräldraträff?

ABC- alla barn i centrum. Kiruna kommun erbjuder tillfällen för föräldrar/ bonusföräldrar eller mor- och farföräldrar att träffas och utbyta erfarenheter med varandra.

Vi känner nog alla igen oss i situationen med stressiga morgnar eller
återkommande konflikter vid middagsbordet eller läggning. Mycket ska
hinnas med i livspusslet.

ABC-föräldraträffar är kostnadsfria och erbjuds alla som har barn mellan 3-12 år. Programmet är utvecklat av folkhälsomyndigheten och syftar till att stärka relationen mellan föräldrar och barn. En träff ger dig verktyg och tips på hur du kan göra i olika vardagssituationer runt ditt barn/ bonusbarn/ barnbarn.

Träffarna sker under fyra olika tillfällen med olika teman varje gång. Träffarna hålls vanligtvis en vardagskväll mellan klockan 18.00–20.30 varannan vecka.

Vi kommer under våren att köra föräldragrupper rullande, så fort vi fått ihop tillräckligt många intresseanmälningar kör vi igång med en ABC-föräldragrupp.

När du gör en intresseanmälan lämnar du för- och efternamn, e-post och mobilnummer för de personer som du avser anmäla. Vi återkommer sedan med ytterligare information närmare gruppstart.

Hoppas att vi ses!
Vänliga hälsningar ABC-gruppledarna
Intresseanmälan görs till abc@kiruna.se

Innehållsansvarig: Micaela Markusbacka

Publicerad av: Ann Bergqvist