På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Aqua Board

Vattenträning/Aquapass

Priser vattenträning

Utan säsongskort: 100 kr/gång
Med säsongskort: 40 kr/gång
10 kort utan säsongskort: 800 kr
10 kort med säsongskort: 400 kr

Bokning av träningspass sker via Simhallsbadets reception 0980-70880. Tidigast en vecka innan passet. 

Schema hösten 2019

Måndag 19.30-20.15 Aqua Board
Onsdag 06.15-07.00 Aqua Power
Torsdag 18.30-19.15 
Aqua Tabata
Fredag 11.30-12.15
Aqua Classic

Passbesskrivning

Aqua Board : Övningarna utförs på våra flytdynor och passet är en utmaning för balanssinnet. Här utmanas kroppens kärna, det vill säga bålen. Hög intensiv träning där kondition och styrka blandas. Övningarna är funktionella och kombinerade för att du ska få med så många muskelgrupper som möjligt.

Aqua Challenge: Ett tufft pass där vi jobbar i block. Vi varierar styrka med kondition i tidsintervaller, 40 sek jobb och 25 sek vila. Övningarna utförs med- och utan bottenkontakt samt på grunt och djupt vatten. Detta är en utmaning även för den mest vältränade. Detta pass lägger vi in på tisdagar när vi har öppnat stora/djupa bassängen igen.

Aqua Power: Upplev ett roligt pass samtidigt som du får utmana dig och ge just "det lilla extra". Ett energifyllt pass där vi jobbar med/utan bottenkontakt och där kondition varvas lekfullt med styrka. Passet utförs med och utan hantlar.

Aqua Tabata: Ett medel-hög intensivt intervallbaserat pass med och utan redskap, vi jobbar med övningar som innehåller puls, core och styrka. Passet är uppbyggt på intervaller med 20 sek jobb och 10 sek vila, 8 set av varje övning. En riktig utmaning för alla oavsett träningsnivå.

Aqua Classic: Ett låg-medel vattenträningspass. Detta är vårt klassiska baspass med enkla övningar där vi blandar puls och styrka. Vi använder oss av olika typer av redskap för att öka intensiteten.

Aqua Box: Ett fartfyllt konditions- och styrkepass med inslag av box- och kickövningar.

Aqua Core - intervall: Vi blandar coreövningar med intervaller.

 

Innehållsansvarig: Hans Fernström

Publicerad av: Sofi Jernelöf

Senast ändrad: 2019-08-23