På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Hälsa och motion

Kiruna kommun har flera förmåner som främjar en aktiv livsstil.

Fri friskvård är en satsning från Kiruna kommun som innebär att våra medarbetare kan träna kostnadsfritt på de anläggningar som Kiruna kommun har avtal med.

Som kommunanställd har du även tillgång till "formgivaren". Här kan du göra en hälsoanalys och hitta information och många tips om livsstil och hälsa.

Vi erbjuder regelbundna Pulscafeér där syftet är att våra medarbetare ska få prova på olika aktiviteter som genererar friskvård som målsättning. T ex kan det vara föreläsningar, svampplockning, löpteknik, vallakurs, jaktträning med fågelhund och en massa andra roliga aktiviteter.

Några gånger per år erbjuds våra medarbetare att delta i föreläsningar och friskvårdsaktiviteter genom nätverket Kirsam.

Publicerad av: Personalavdelningen, Ann-Helen Andersson

Senast ändrad: 2020-06-04