På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Just nu är vi i stort behov av lärare. Intresserad? Läs mer på kiruna.se/flyttahit

Lediga jobb

Våra lediga tjänster annonseras. Du söker annonserade tjänster via vårt rekryteringsverktyg. Följ länken nedan.

Kiruna kommuns lediga tjänster annonseras i vårt rekryteringssystem 

Just nu har vi tekniska problem med vårt rekryteringssystem, det kan vara problem att skicka din ansökning. Ansökan har endast kommit in om du fått en bekräftelse på din mail. Vi jobbar på att lösa problemet så snart som möjligt. Vi kommer att förlänga ansökningstiden på de tjänster som berörts. 

Du som söker jobb som korttidsvikarier inom vård, barnomsorg och skola kan mejla din ansökan till bemanning@kiruna.se. Bifoga CV, personligt brev och eventuella betyg i mejlet. Se våra lediga jobb på platsbanken, följ länken ovan.

 

Det är viktigt att du känner dig trygg när du lämnar information om dig själv till oss inom Kiruna kommun när du söker arbete här. Vi tar stor hänsyn till skyddet av den personliga integriteten. Läs  hur vi hanterar dina personuppgifter.

Innehållsansvarig: Personalavdelningen

Publicerad av: Personalavdelningen, Ann-Helen Andersson

Senast ändrad: 2019-12-05