På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Feriearbete 2020

Information om feriejobb

Sommaren är här och vi har begränsade möjligheter att svara på era frågor:

Om du har fått en folder på posten om att du fått ett feriejobb så har du blivit tilldelad ett feriejobb. Erbjudandet har kommit till den mail du uppgav när du registrerade dig på FerieBas. Vissa mail har hamnat i skräpkorgen för ungdomarna, kolla där om du inte hittar ditt mail!

Om du fortfarande inte hittar ditt erbjudande kan du kontakta oss på feriejobb@kiruna.se eller ringa till 0980-79648. Vi har personal på plats förmiddagar, måndag, tisdag och torsdag. 

Om du har frågor gällande ditt arbete, ta kontakt med den som står som kontaktperson i sådana fall!

Hoppas du får en riktigt skön sommar!

Hälsningar,

Arbetsmarknadsenheten

 

Vi har inför sommaren 2020 haft svårt att tillgodose allas ungdomars behov och önskemål om platser och perioder. Detta är på grund av att vi har haft många sökande och att vi inte ha tillräckligt med platser på grund av covid-19. Idag, den 30 april har många fått erbjudande om ett jobb, men det är troligtvis så att perioden eller önskemålet om placering inte stämmer med vad som önskats från början.

Föreningarna ansvarar i år för sina egna anställningar och har du en ungdom som är mer intresserad av ett jobb på förening, ta i sådana fall kontakt med den förening hen önskar att jobba och meddela intressen.

Om du har en ungdom där perioden inte fungerade eller vill jobba på en förening önskar vi att ni tackar nej till den erbjudna platsen så snart som möjligt, helst senast den 10 maj. Då kan vi erbjuda den platsen till någon som hellre vill ha/behöver den. Vi har över 100 personer som står i kö.

Hoppas på förståelse i dessa tider!  

Med vänliga hälsningar,

Arbetsmarknadsenheten

Innehållsansvarig: Petra Eliasson

Publicerad av: Petra Eliasson

Senast ändrad: 2020-06-10