På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Fotograf Jörgen Medman

Sommarjobba som vikarie inom vård och omsorg

Vi söker fler springvikarier för sommaren inom vård och omsorg i Kiruna C och Östra kommundelen

Vi behöver sjuksköterskor, undersköterskor, vårdbiträden, vårdare och personligassistenter

Till hemtjänsten, särskilda boenden, social psykiatrin, LSS-boenden och personlig assistans

Som korttidsvikarie ska du kunna åka ut på arbete med kort varsel. Möjligheten finns också att få ett schema för några veckor på en arbetsplats. Som springvikarie arbetar på flera olika arbetsplatser och arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov. Du planerar själv in den tid du vill arbeta i systemet TimeCarePool.

Om du är intresserad av att arbeta som korttidsvikarie eller extrapersonal och uppfyller kompetenskraven tar vi kontakt med dig. Är du intresserad av en specifik tjänst måste du söka den enskilt. 

Vi ser gärna att du har kunskap i minoritetsspråk såsom samiska, meänkieli eller finska. Vissa områden inom hemtjänsten kräver B-körkort. För att arbeta hos oss ska du ha fyllt 18 år

Anmäl din som vikarie här 

 

Innehållsansvarig: Catrin Kuoppa

Publicerad av: Catrin Kuoppa

Senast ändrad: 2019-06-17