På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Företagslotsarna Birgitta Isaksson och Mikael Lidberg

Företagslots

Företagslotsarna arbetar som en ingång till dina ärenden hos kommunen. Varmt välkommen att kontakta oss med dina företagsärenden!

Beroende på vad som gäller för just ditt företag kan vi hjälpa dig eller lotsa dig vidare till andra aktörer som arbetar med stöd till företagande. Vi fångar tidigt upp dina planer på att exempelvis köpa mark, bygga, servera mat eller annat där du behöver tillstånd från, eller anmälan till kommunen.

Oftast bokar företagslotsen in ett möte med dig tillsammans med de funktioner på kommunen som berörs så att vi kan hitta lösningar tillsammans. Tanken är att detta ska underlätta för dig genom att kontakterna med kommunen samordnas.

Birgitta Isaksson arbetar med företag utanför centralorten.
0980-708 40 birgitta.isaksson@kiruna.se

Mikael Lidberg arbetar med företag inne i Kiruna centralort.
0980-797 11 mikael.lidberg@kiruna.se

Hör gärna av dig om du vill veta mer eller om vi kan hjälpa ditt företag!

Publicerad av: Lisbeth Pekkari

Senast ändrad: 2019-10-17