På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Kompetensutveckling i att driva utvecklingsprojekt

Region Norrbotten erbjuder en kompetensutvecklingsinsats i att rigga, driva och rapportera projekt den 12 mars i Kiruna.

Utbildningen vänder sig till de organisationer och personer (befintliga/potentiella projektägare/projektledare) som har behov av ökad projektkunskap och som kan omsätta intentionerna i Norrbottens utvecklings- och innovationsstrategi i nyskapande projekt för Norrbottens innovativa och hållbara tillväxt.

Efter utbildningsdagen finns det möjlighet att boka in European Minds för en fördjupning utifrån specifika behov av projektkunskap.

http://www.norrbotten.se/sv/Om-Region-Norrbotten/Kalender/Kompetensutveckling-i-att-driva-utvecklingsprojekt/

http://www.norrbotten.se/sv/Utveckling-och-tillvaxt/Nyhetsarkiv-Utveckling-och-tillvaxt/Kompetensutveckling-i-att-driva-utvecklingsprojekt/

http://www.norrbotten.se/sv/Utveckling-och-tillvaxt/

Publicerad av: Therese Olsson