På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Stadsträdgården Odla mer!

Välkommen till den arktiska trädgården Odla med! Genom denna trädgård skapar vi en social mötesplats och bidrar till aktivitet och utveckling av vår stad.

Välkommen till den arktiska trädgården Odla med!
Odla med! vill ge alla en möjlighet att vara delaktiga i lokal matproduktion och lära sig om hållbar odling i en arktisk miljö. Alla som är nyfikna, nybörjare och erfarna odlare är välkomna att odla med oss. Genom denna trädgård skapar vi en social mötesplats och bidrar till aktivitet och utveckling av vår stad.

Trädgårdsmästarna finns på plats varje lördag, måndag och onsdag. Titta på aktivitetstavlan för att se vilka aktiviteter som du kan ta del av eller följ projektet på facebook via Odla med! Projektet är ett samarbete med Kiruna kommun och LKAB.

Plats: mitt emot gamla brandstationen, i närheten av kyrkan
När: Mellan juli och september
Kontakta oss: odlamedkiruna@gmail.com

Publicerad av: Ann Bergqvist