På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Pressinbjudan

KUL – Kiruna i utveckling för lärande

Stor satsning för all pedagogisk personal inom skola och förskola den 22-23 augusti med 600 deltagare och föreläsare från hela Sverige.

Plats: Folkets hus och Nya Raketskolan, Kiruna

600 pedagoger i förskola och grundskola i Kiruna kommun deltar den 22-23 augusti i en stor kompetensutvecklingssatsning där de får möta några av de mest efterfrågade föreläsarna i landet som har stort intresse och erfarenhet av hur digitalisering kan påverka lärandet.

Nya verktyg och krav från samhället gör att vi idag har nya möjligheter och utmaningar att göra lärandet mer synligt och öka kvaliteten på bedömningen av lärandet. För att kunna möta detta satsar barn- och utbildningsnämnden i Kiruna kommun på ökad digital tillgänglighet i skola och förskola och en IKT-plan för kommunen har tagits fram.

Media är välkommen att besöka föreläsningarna!
Program för kompetensutvecklingsdagar för grundskolan 22-23 augusti

Program för kompetensutvecklingsdagar för förskolan 23 augusti

 

 


För ytterligare upplysningar:
Christina Karinen-Sturk 0980-70611, Caroline Andersson 0980-70546.


Publicerad av Ulrika Hannu