På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Pressinbjudan

Polisen och Kiruna kommun berättar mer om medborgarlöften

Kiruna är en trygg kommun. Tillsammans kan vi göra vårt samhälle ännu bättre. Nu bjuder vi in till en pressträff där vi berättar mer om hur man kan arbeta med medborgarlöften för att öka tryggheten.

Plats: Folkets hus, Kiruna, vid ingången, därefter i Café Rost.

Datum och tid:  tisdag den 27 oktober 2015 klockan 11:00

Medverkande: 
Annette Koivuniemi, Lokalpolisområdeschef, Norra Lappland Kristina Zakrisson, kommunalråd. Från styrgruppen deltar: Therése Forslund, Greger Stridsman, Heidi Kari, Ulrika Hannu.

Vi bjuder in alla kommuninvånare till dialogmöten om hur vi gemensamt kan förbättra tryggheten i kommunen. Resultatet från mötena ska formuleras till medborgarlöften om hur polisen och kommunen ska hantera lokala problem, öka tryggheten och minska brottsligheten. Löftena ska fokusera på det som kommuninvånarna tycker är viktigast för att känna sig trygga och säkra.

Se annons som går ut v 44 och 45 (pdf)

I morgon har vi en pressträff och berättar mer om hur processen går till, varför vi gör detta och vad vi hoppas på för resultat. Observera att denna inbjudan endast gäller media/journalister!

VÄLKOMNA!

Publicerad av Ulrika Hannu