På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Sociala medier

Följ oss på våra olika kanaler och ta del av vad som händer i kommunens verksamheter samt det senaste i stadsomvandlingen.

Kiruna kommuns verksamheter använder sociala medier som kommunikationskanal med våra medborgare. Vi har antagna riktlinjer för användning av sociala medier. Vi använder även E-delegationens riklinjer för vår närvaro i sociala medier. E-delegationen arbetar för att driva på e-utvecklingen inom offentlig sektor och är en kommitté under Näringsdepartementet.

Kiruna kommuns konto på instagram:

Varje vecka kan du följa verksamheter i Kiruna kommun.
Har du inte Instagram som en applikation? Ingen fara. Om du klickar på länken nedan så kommer du direkt till Kiruna kommuns Instagram i din webbläsare.
Kiruna kommun

Kiruna kommuns konto på facebook:

Varje vecka kan du följa ett tema på Kiruna kommuns Facebook. Just nu visar vi stadsomvandlingens tidslinje och över sommaren så kommer det komma olika teman ni får följa med två till tre inlägg i veckan.

Kiruna kommuns facebooksida

Kulturskolans facebooksida 

Kiruna stadsbiblioteks facebooksida

Simhallsbadet i Kiruna, facebooksida

Luossabackens facebooksida

Tekniska Verken i Kiruna AB, facebooksida

Räddningstjänsten i Kiruna, facebooksida

Kiruna kommuns konto på YouTube:

Varje vecka visar vi verksamheterna i Kiruna kommun så att du som medborgare kan få veta mer om hur exempelvis detaljplanearbetet fungerar och hur du enklast söker bygglov. Vi visar också vad som är färskt i stadsomvandlingen och annat spännande som händer i vår kommun.
Kiruna kommuns Youtube

Andra bra sidor på sociala medier:

Sveriges kommuner och landstings (SKL) facebooksida Sveriges Viktigaste Jobb

Fem filmer på Youtube om Sveriges Viktigaste Jobb

Publicerad av: Ulrika Hannu

Senast ändrad: 2019-02-25