På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Fjällgården

Fjällgården vård och omsorgsboende är ett litet och hemtrevligt boende på två plan som ligger mitt i centrum. Personal finns dygnet runt. Hälso- och sjukvårdsansvaret har vår sjuksköterska, som tillsammans med kollegor finns tillgänglig dygnet runt. Läkare, arbetsterapeut och sjukgymnast finns också knutna till boendet.

Fjällgården är ett eget boende där självbestämmande, respekt och integritet respekteras fullt ut. Vi förespråkar ett rehabiliteringstänkande, vilket innebär att personalen hjälper till med sådant som den enskilde inte klarar av. Alla som flyttar in på Fjällgården får en kontaktperson som har ett särskilt ansvar för din anhörige.

Publicerad av: Lotta Engvall

Senast ändrad: 2019-11-14