På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Fel i vård- och omsorgsfakturor

Förlängd betalningstid på fakturor från Socialförvaltningen vård och omsorg

På grund av de många helgdagarna och klämdagar vid jul och nyår skapades fakturor från socialförvaltningens vård och omsorg den 20 december istället för den sista dagen i månaden som är brukligt. Kiruna kommun har 30 dagar som betalningsvillkor och därför förfaller omsorgsfakturorna den 19 januari till betalning. Det går bra att betala fakturan fram till den 31 januari 2014 även om det står annat förfallodatum på fakturan.

Betalning via autogiro?

Är du autogirokund sedan tidigare kommer autogirot att fungera som vanligt med betaldag den 31 januari även om sista betaldag är angiven till 19 januari. Betalning kommer att dras via autogiro för de kunder som tidigare betalat via autogiro även om det står ocr-kod och belopp att betala på inbetalningstalongen.

Innehållsansvarig: Gun Sörensen

Publicerad av: Lena Wiss