På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Våga fråga

Våga fråga strävar efter att informera och vägleda, såväl unga som vuxna, om vilka möjligheter till hjälp, råd och behandling som finns i kommunen.

Vi är en del av socialtjänstens service till kommunens invånare. Vi svarar på och vägleder i frågor om missbruk, relationsfrid, behandling och familjeproblematik. Vi ska i ett tidigt skede kunna informera om vad användning av alkohol och droger får för konsekvenser i ungas liv. Våga fråga, ska bidra till kunskapsspridning om droger och alkohol samt andra missbruk och relationsproblem som kan uppstå i människors vardag.

Våga fråga, kan nås vardagar och kan erbjuda ett möte inom en vecka. All kontakt är kostnadsfri och man kan vara anonym. Ni är välkomna att kontakta oss som arbetar med Våga fråga, genom telefon, sms eller mail. Kontaktuppgifter hittar ni till höger under kontaktinformation. 

Publicerad av: Lotta Engvall

Senast ändrad: 2020-07-22