Varför ska jag ansluta mig till fibernätet?

Idag sker allt mer på nätet och en sak är säker, utbudet via nätet kommer att öka ytterligare och tjänster kommer att ställa allt högre krav på uppkopplingen. Fibernätet är med andra ord precis lika viktigt som all annan infrastruktur. Med fibernätet skapar vi förutsättningarna och ger dig som användare snabb tillgång till hela världen.

 

Fibernätets kapacitet är betydligt högre än andra lösningar och en mängd tjänster kan göras tillgängliga på ett kostnadseffektivt sätt med minimala störningar.

 

För dig som inte är intresserad av att ha TV, telefoni via bredband eller inte använder internet, är en anslutning till fibernätet ändå ett tillfälle då det höjer värdet på bostaden vid en eventuell försäljning. Vi erbjuder därför två valmöjligheter vid anslutning, ett aktivt eller passivt abonnemang.

 

Läs mer här om våra olika abonnemang och vad de innebär.

Sidans namn används som frågan, och kommer att dyka upp som rubriken för plusboxen.
Det som anges i fältet Svar kommer att dyka upp i plusboxens innehåll.

Glöm inte att ange kategori för Frågan och Svaret. Frågor och Svar som saknar kategori kommer inte att dyka upp i FAQ-appen.
Ange kategori genom att högerklicka på sidan, välj Egenskaper -> Metadata. Välj sedan kategori under metadatat: Frågor och Svar - kategori.
Man kan använda en befintlig kategori eller skapa en egen kategori. Kategorier kan även ärvas.