Status på Kirunas nya badhus?

Byggnationen av Kirunas nya toppmoderna badhus i den nya stadskärnan pågår. Det nya badet, som öppnar under år 2024, kommer att vara större än dagens och ha helt andra möjligheter både för lek, rekreation och motion.

 

Det nya badet ska vara en attraktiv mötesplats som lockar till motion, nöje, rekreation och simsport. Med sin centrala placering i Kirunas nya stadskärna blir den arkitektoniska utformningen viktig. Badet ska vara en karaktärsbyggnad som berör men ändå samspelar och förstärker omgivningen på ett bra sätt.

Entrédelen ska vara välkomnande, tillgänglig och fungera som en mötesplats för besökarna med god takhöjd och många sittplatser. Det ska finnas plats för flera skolklasser och andra besökare utan att det blir trångt. Här ska man kunna sitta ner och vänta på en kompis eller familjen, på samlingen med sin träningsgrupp eller bara ta en fika.

Klicka här för mer detaljerad information om nya badhuset.

Sidans namn används som frågan, och kommer att dyka upp som rubriken för plusboxen.
Det som anges i fältet Svar kommer att dyka upp i plusboxens innehåll.

Glöm inte att ange kategori för Frågan och Svaret. Frågor och Svar som saknar kategori kommer inte att dyka upp i FAQ-appen.
Ange kategori genom att högerklicka på sidan, välj Egenskaper -> Metadata. Välj sedan kategori under metadatat: Frågor och Svar - kategori.
Man kan använda en befintlig kategori eller skapa en egen kategori. Kategorier kan även ärvas.