Google translate text, här kan du översätta din sida.

Nyhetsarkiv

Sommar i Gruvstadsparken

Fåren kommer till Gruvstadsparken!

Läs mer

Virtuell vernissage

Ta chansen att uppleva utställningen Kiruna Forever i 360 grader! Kiruna kommun har bland annat lånat ut talarstolen, modellen över Kiruna, konst och en massa annat till utställningen. ArkDes har också gjort en rekonstruktion...

Läs mer

Läs om vad som händer i stadsomvandlingen i senaste Kiruna Information

I den senaste tidningen Kiruna Information kan du bland annat läsa om kvarter 7, 8, 9 som just nu byggs i den nya stadskärnan. Här finns även en artikel om Kirunabostäders arbete och omflyttning av hyresgäster som påverkas av...

Läs mer

Ny räddningstjänst snart klar

Bygget av Kirunas nya räddningstjänst pågår just nu intill Österleden mitt emot bilprovningen. Den nya byggnaden ska utöver räddningstjänsten även inrymma skoltransporter.

Läs mer

Omledning av E10, Kiruna

På sin hemsida så informerar Trafikverket om omledningen av E10 mellan cirkulationsplatsen mot Silfwerbrandtsgatan och korsningen mot Stationsgatan som sker från och med den 20 april.

Läs mer

Utegymmet är uppskottat

Ta med familjen på en trevlig och hälsosam aktivitet i vårsolen.

Läs mer

Trafikverket arbetar med planering för ny järnvägsstation

Trafikverkets arbete med att ta fram en järnvägsplan för en ny järnvägsstation i Kiruna pågår. Myndigheten meddelar att beslut om placeringen är drygt ett år bort.

Läs mer

Nu byggs kvarter 7-9 i nya centrum

Den 19 februari hölls en presskonferens för att uppmärksamma att bygget av kvarter 7-9 i Kirunas nya centrum är påbörjat. Representanter från LKAB, Kirunabostäder och Nåiden Bygg AB deltog.

Läs mer

Trafikverket informerar: E10 leds om genom centrala Kiruna

Trafikverket kommer stänga av befintlig E10 i Kiruna mellan cirkulationsplatsen mot Silfwerbrandtsgatan och korsningen för Stationsgatan, från 20 april för att kunna garantera en säker väg.

Läs mer

Spårkarta Matojärviområdet 2020

Nu finns en ny spårkarta för Matojärviområdet med åkriktningar och anslutningsspår till Hundspåret och Jägarspåret.

Läs mer