På kiruna.se används kakor, på engelska cookies. Kakor används för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du fortsätter, utan att ändra inställningarna i din dator, så godkänner du att kakor från kiruna.se används. 

Läs mer om kakor och hur de används på kiruna.se

Här kan du välja vilket språk du vill läsa vår hemsida på. Vi använder Google Translate vid översättning av innehållet på webbplatsen.

Kiruna kommun

Vi har ett förslag - tycker du att vi är på rätt väg?

Kiruna kommun har tagit fram ett förslag för utformning av Kirunas nya torg och park. Nu vill vi ha synpunkter från dig!

Vilken typ av utemöbler tycker du ska finnas i parken? Hur ska det nya torget utsmyckas? Har du förslag på hur belysningen längs handelsgatan ska se ut? Ta chansen att lämna dina synpunkter kring det här eller kring andra saker som du tycker är viktiga när det gäller torg och park!

Kiruna kommun har tagit fram ett förslag för utformning av Kirunas nya torg och park, samt ett förslag till detaljplan för samma område + de 10 kvarter som omger torget. Torsdag 19 november finns vi på följande platser för att träffa dig och lyssna på dina synpunkter:

13.00-14.00 Hjalmar Lundbohmsskolan, rasthallen
14.30-15.30 ICA Kvantum
16.00-17.00 Coop Forum
18.00-20.00 Stadsbiblioteket, Kiruna

Mer information om förslaget till utformning av torg och park får du på plats. Mer information om förslaget till detaljplan hittar du här.

Publicerad av: Maria Lindgren