Individ och familjeomsorgen håller tillfälligt stängt

Till följd av stadsomvandlingen flyttar socialtjänsten och IFO myndighet och administration sina verksamheter till nya gemensamma lokaler. Under en begränsad tid, i samband med flytten, håller individ och familjeomsorgen stängt för besökare.

Socialtjänstens tidigare adress på Bergmästaregatan 6 har stängt och under en begränsad period finns ingen besöksadress. Information kommer här, på vår hemsida, så snart verksamheten är på plats i sina nya lokaler och kan börja ta emot besök. Inkomna telefonsamtal, mejl och post hanteras som vanligt under flyttperioden.

Behöver du lämna handlingar kan du göra det i stadshuset Kristallens svarta postbox som finns direkt till höger när du kommer in i stadshushallen. Postfacket är märkt Inkommande post. Sätt gärna handlingen i ett kuvert och märk den med ”Socialtjänsten” eller ”IFO myndighet och administration” så den kommer rätt.

Har du frågor är du välkommen att kontakta myndighetens reception på telefonnummer 0980-703 44 eller berörda enhetschefer eller avdelningschef för socialtjänsten, IFO myndighet och administration. Dessa nås via kommunens växelnummer 0980–700 00.


Senast uppdaterad •
Sidan publicerad av • Moa Strålberg