Nya lokaler för socialtjänsten, IFO myndighet och administration

Nu har socialtjänsten, IFO myndighet och administration flyttat in i sina nya lokaler. På Stadshustorget 7, i den svarta byggnaden bakom Kristallen, hittar ni socialtjänsten på våningsplan 4.

I de nya lokalerna finns verksamheterna utredningsenheten, barn och familj, administrativa enheten och vuxengruppen. Utredningsenheten handlägger bland annat ansökningar om hemtjänst, särskilt boende, LSS och socialpsykiatri, bostadsanpassning och dödsbo. Barn och familj arbetar med råd, stöd och hjälpinsatser för barn, unga och familjer. Administrativa enheten är de som bland annat administrerar i reception, avgiftshandläggning och förvaltningens IT-system. Vuxengruppen handlägger tillexempel ekonomiskt bistånd, familjerätt, våld i nära relationer, missbruk och vår mottagning.

I samma byggnad finns även Nordea bank, Gällivare Tingsrätt och andra företag. Vi ber om överseende för att visst arbete ännu pågår utanför och i lokalerna.

Socialtjänstens reception

Öppettider:
Vardagar mellan klockan 09.00-12.00 och 13.00-15.00.

Telefonnummer:
0980-703 44

Postadress:
Kiruna kommun
Socialtjänsten / IFO Mya
Stadshustorget 7
981 31 Kiruna

Vill ni själv lämna in ansökningar eller andra handlingar finns två postfack på entréplan bakom hörnet vid hissarna. Postfacken är märkt socialtjänsten. Det spelar ingen roll i vilket av postfacken ni lägger er handling.

Senast uppdaterad •
Sidan publicerad av • Moa Strålberg