Välkommen till Kiruna och Aurora kultur & kongress, Richard Herrey!

Det är i Kiruna det händer! Nu är det klart att Richard Herrey blir ny vd för Kirunas kulturhus Aurora kultur & kongress.

Kirunas kulturhus är en mötesplats som genomsyras av mångfald och tillväxt, ett gemensamt hus för kommuninvånare och besökare i alla åldrar att samlas i både till vardags och fest. Kulturhuset bidrar till stadens attraktivitet och är en samlingsplats där kultur, utbildning, föreningsliv och näringsliv möts och ger energi och tillväxt till kommunen.

Det nya jobbet drar igång med en rivstart för Richard Herrey och han ska nu sätta sig in i det kommunala bolagets verksamhet.

Det känns oerhört spännande att få komma till Kiruna och ett nytt fint kulturhus. Är tacksam för möjligheten att tillsammans med Kirunaborna fylla detta kulturhus med allsköns upplevelser för såväl stora som små. Det känns verkligen att det finns en framåtanda och vilja att utveckla staden och regionen till glädje för både invånare och besökare, säger Richard Herrey.

Kirunas kommunalråd, Mats Taaveniku, är mycket nöjd och glad över rekryteringen.

Vi hälsar Richard varmt välkommen till Kiruna. Richard kommer till en stad med framtidstro och faktiskt en av de kommuner i Sverige som har den längsta framförhållningen när det gäller sysselsättning. Vi pratar om nästan 50 års framförhållning och mer därtill, tack vare satsningar på vår rymdindustri, besöksnäring och den gröna industrialiseringen. Richard kommer att bidra till engagemang, kreativitet och glädje i vårt kulturhus Aurora! säger han.

För ytterligare upplysningar: Mats Taaveniku, kommunalråd Kiruna, telefon: 070-3167477

Kontakt

Senast uppdaterad •
Sidansvarig • Ulrika Isaksson