Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

Startsida

Välkommen till Gironet!

Gironet levererar ett snabbt, stabilt och kraftfullt fibernät till Kiruna kommuns hushåll och företag. Redan idag har mer än 90 procent av kommuninvånarna tillgång till fiber, och vi
arbetar ständigt med att nå ut till ännu fler.


LÄS MER

Aktivera din passiva fiberanslutning

Har du en färdig anslutning dragen till din fastighet som du ännu inte har börjat använda? För att kunna nyttja de olika tjänsterna som finns via din fiberanslutning måste du aktivera den. Läs mer här!

Anslut dig till Gironets fibernät

Utbudet via nätet kommer att öka ytterligare och tjänster kommer att ställa allt högre krav på uppkopplingen. Fibernätet är med andra ord precis lika viktigt som all annan infrastruktur. Med fibernätet skaar vi förutsättningarna och ger dig snabb tillgång till hela världen.

Frågor och svar

Om du bor i ett område där det inte pågår eller planeras något projekt kan du skicka in en intresseanmälan så återkommer vi med besked om/när en utbyggnad kan bli aktuell.

Tjänsteleverantörer

Välj den tjänsteleverantör du vill beställa tjänster från.

Kundservice

Det finns flera olika kontaktvägar beroende på vad du har för frågor. Läs mer här!

Det finns många fördelar med fiber

Det finns en mängd olika tjänster du kan få genom fibernätet, några av huvudgrupperna är bredband, bredbandstelefoni och bredbands-TV. Utbudet och tjänsterna utökas ständigt så se till att hålla dig uppdaterad.

Tekniska verken i Kiruna
Kiruna kommun
Tekniska verken i Kiruna
Tekniska verken i Kiruna

Gironet