Telia

Det lönar sig att välja Telia. Samla mobilt och bredband från oss så får du välja mellan mer surf i mobilen, högre hastighet på bredbandet eller ett mobilt bredband med 30 GB surf/månad. Sveriges bästa bredband, enligt svenska folket (Kantar Sifo 2020) som ger dig ett snabbt och stabilt bredband med Smart Wifi och surfgaranti. Med tv från Telia blir du även en av Sveriges nöjdaste tv-kunder (enligt SKI 2015-2020) och kan njuta av ett brett tv-utbud samt exklusiva och prisvärda tv-paket där vi samlat världens största sportligor i samma paket. Telia Play ingår alltid så du kan streama och ta med dig ditt tv-utbud.

- Telia

Ring: 90 200  

Tjänsteleverans
Observera att det via en webbeställning kan dröja ett par dagar innan din tjänst aktiveras, på grund av eventuell belastning hos tjänsteleverantörens leveransavdelning och/eller den interna processen för godkännande av din beställning. I direktkontakt med tjänsteleverantörens kundsupport informerar de dig om när dina tjänster aktiveras.

De bredbandsbaserade tjänster som levereras via Gironet, såsom internet och fast telefoni, måste avropas från en och samma tjänsteleverantör. Exempelvis kan du som kund inte beställa internet från en tjänsteleverantör och samtidigt fast telefoni från en annan.

Senast uppdaterad •
Sidan publicerad av • Moa Strålberg

Gironet