Badhus

Foto som visar bygget av det nya badhuset bakom ett byggstängsel.
Kirunas nya badhus byggs. Foto taget från Linbanevägen den 19 december 2022.

Kirunas nya toppmoderna badhus, som får en central placering i den nya stadskärnan, står klart under året. Det nya badet kommer att vara större än dagens och ha helt andra möjligheter både för lek, rekreation och motion.

We Groups nya folder om det kommande badhuset

Med sin centrala placering i den nya stadskärnan blir den arkitektoniska utformningen viktig. Det ska vara en karaktärsbyggnad som berör men ändå samspelar och förstärker omgivningen på ett bra sätt.

Alla barn, unga och vuxna oberoende av bakgrund och förutsättningar ska uppleva tillgänglighet, trygghet och trivsel. Det nya badhuset kommer att vara större än dagens och ha helt andra möjligheter både för lek, rekreation och motion.

Fotot är taget med drönare på sommaren och visar det nya badhuset med andra byggnader i den nya stadskärnan i bakgrunden.
Kirunas nya badhus byggs, i bakgrunden ses Kunskapsstaden som planeras stå klar under hösten. Foto i juni 2022.

Kontor och arbetsplatser

I filmen från Kiruna Nya Badhus får du en första glimt av hur de ljusa personalutrymmena i den färdiga badanläggningen kommer att se ut när badhuset står klart. Video: We Group. Musik: We Group.

Koppen

I filmen från Kiruna Nya Badhus får du en första glimt av hur relax Koppen i den färdiga badanläggningen kommer att se ut när badhuset står klart. Video: We Group. Musik: We Group.

Familjebadet

I filmen från det kommande nya badhuset får vi en första glimt av hur Familjebadet i den färdiga badanläggningen kommer att se ut när badhuset står klart. Video: We Group. Musik: We Group.

Motionsbassängen

I filmen får vi en första glimt av hur motionsbassängen i den färdiga badanläggningen kommer att se ut när den står klar. Video: We Group. Musik: We Group.

Multibadet

I filmen visas hur det ena multibadet kommer att se ut när kommande badanläggningen står klar. Video: We Group. Musik: We Group.

Hopp- och Lekbassängen

I filmen får du en första glimt av hur Hopp- och Lekbassängen kommer att se ut. Video: We Group. Musik: We Group.

Foajén

I filmen får du en första glimt av hur foajén kommer att se ut. Video: We Group. Musik: We Group.

Häftig exteriör åkning över det framtida badhuset

Här får vi se det kommande badhuset från utsidan. Video: We Group. Musik: We Group.

Presentation av det kommande nya badhuset

Så här kommer det att se ut i det nya badhuset. Video: We Group. Musik: We Group.

Senast uppdaterad •
Sidansvarig • Marianne Nordmark