Sommarjobb 2024

Personal hemtjänst

Letar du sommarjobb? Kom till Kirunas kommun och ta ett vikariat som gör skillnad! Vi erbjuder spännande, utmanande och innehållsrika dagar som ger livskvalitet för vår våra brukare. Dessutom får du jobba med härliga kollegor på en arbetsplats som utvecklar dig som person.Ett jobb hos oss ger stora möjligheter till fortsatt arbete, men du får viktiga erfarenheter oavsett vilka karriärdrömmar du har.

Till sommaren 2024 söker vi:

  • Undersköterskor
  • Vårdare
  • Vårdbiträden
  • Personliga assistenter
  • Köksbiträden inom särkilda boenden

SÖK JOBBEN HÄR:

Inom Kiruna C Länk till annan webbplats.

Inom Östra kommundelen Länk till annan webbplats.


 

Vi erbjuder en trygg anställning där du omfattas av både kollektivavtal och försäkringar. Dessutom erbjuder vi dig:

 

  • Sommarbonus: Jobbar du minst 75% under fyra veckor har du rätt till en sommarbonus på 6 000 kr. Jobbar du åtta veckor får du 12 000 kr i bonus. Det motsvarar 1 500 kr extra i veckan.
  • Träning: Du får ett träningskort laddat med 10 träningstillfällen på kommunens gym.
  • Boende i Kiruna: Vi kan erbjuda ett enklare boende för dig som inte har eget boende i Kiruna.

Har du erfarenhet från vården så är det precis dig vi behöver i sommar! Vi behöver din kompetens så mycket att vi är villiga att anpassa en vikarietjänst just efter dina behov. Så kontakta oss och berätta vilka arbetsuppgifter som passar dig, så berättar vi om vår extra sommarbonus och anpassade tjänst för erfarna undersköterskor, vårdbiträden och sjuksköterskor över 65!

Kom till Kirunas vård och omsorg där din kunskap och dina erfarenheter värdesätts. Här får du en meningsfull sommar samtidigt som du får chansen att bli en del av ett härligt arbetslag. Välkommen tillbaka till gemenskapen!

P.S. Är du över 67 finns ytterligare bonus att få, så tveka inte att höra av dig!

Ansök här Länk till annan webbplats.

Vill du sommarjobba, men ändå hinna ha tid för uppleva naturen och fjällen. Inga problem! Vi inom vård och omsorg erbjuder en vikarietjänst under sommaren där du jobbar 7 dagar och sedan är ledig i 7.

Anställningen är en timanställning på ca 80% med möjlighet att fylla ut tiden upp till 100%. På så sätt vill vi erbjuda en tjänst som passar dig som vill jobba lite längre pass, och sen få en längre ledighet.

Har du erfarenhet är det högt värderat, men vi lär gärna upp dig som jobbar inom omsorgen för första gången. Vår målsättning är att din tid blir både rolig och lärorik, därför möter vi dig där du är och fyller i dina kunskapsluckor under introduktionsperioden. Så kontakta oss och hör mer om våra vikariat.

P.S. Vill du ha ännu större chans att få jobbet? Hitta din motpartner! Vi behöver hjälp med vikariepusslet, så kan du hitta en kvalificerad vikarie som går mot dig så ökar chansen att schemat passar ihop.

Ansök här Länk till annan webbplats.

Har du fyllt 17 år och är sugen på pengar och erfarenhet? Kom och jobba inom vård och omsorg! Under sommarlovet får du chansen att jobba med att ge våra brukare en meningsfull vardag. Du jobbar nära och stöttar vår ordinarie omsorgspersonal med vardagens alla sysslor. Till exempel får du ordna vardagsaktiviteter som promenader, spel och lekar samt bädda och hjälpa till vid måltider.
Ett jobb hos oss ger stora möjligheter till fortsatt arbete, men du får viktiga erfarenheter oavsett vilka karriärdrömmar du har.

P.S. Kan du inte bestämma om du vill hänga med kompisarna eller tjäna pengar i sommar? Gör både och! Våra verksamheter har öppnat upp för tjänster där du tandemjobbar med din kompis. Skicka då en gemensam ansökan där ni presenterar er tillsammans.

Välkommen till världens bästa sommarjobb!

Sök jobbet genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till omsorg@kiruna.se

Har du frågor? Kontakta Anna Holmberg på 076-145 52 57 eller anna.holmberg@kiruna.se

Ansök här Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad •
Sidan publicerad av • Catrin Kuoppa