Jag är redan anställd som vikarie

Fotograf Jörgen Medman

När du arbetar som korttidsvikarie i Time Care Pool är det vi på Bemanning och rekryteringsenheten som är din arbetsgivare. Vi fungerar som arbetsgivare genom vår enhet och inte genom en fysisk person. Vi hanterar alla Time Care Pool vikarier och alla inkomna beställningar.

Det är till oss du hör av dig när du har frågor eller vill ha hjälp med något som gäller din anställning,

I din personliga kalender i TimePool kommer du kunna lägga in vilka tider som du är tillgänglig för arbete. Som ny vikarie kommer du knytas till ett antal arbetsplatser som vi kommit överens om. När du lägger dig tillgänglig blir du tillgänglig för alla dina arbetsplatser. Du kan korrigera och ta bort din tillgänglighet så länge du inte har blivit bokad för arbete.

Om du inte kommer kunna arbeta under en längre period ska du meddela detta till Bemanningsenheten.

Förfrågningar

Du får en förfrågan angående ett arbetspass, ska du svara JA eller NEJ på sms:et. Om du svarar JA måste du invänta ett till sms med en bekräftelse för att bokningen ska ses som giltig.

Bokad på arbete

När du har blivit bokad på arbete bekräftas detta med ett SMS där information om arbetsplats bifogas: datum, tid, adress och kontakt till arbetsplatsen.

Intresseanmälan

Arbetsplatserna du är knuten mot kan välja att annonsera sina beställningar i TimePool, vilket gör det möjligt för dig att göra en intresseanmälan på pass. Detta upptäcker vårt system som därefter kan boka in dig för arbete. Intresseanmälningar hittar du i en separat flik i TimePool.

Frånvaro

När du blivit bokad på ett arbetspass som matchar din tillgänglighet har du knutit ett avtal med arbetsgivaren. Om du blir sjuk eller behöver vårda sjukt barn är det viktigt att du så snart som möjligt ringer och meddelar det till till arbetsplatsen där du är bokad. Om du inte blivit bokad är det viktigt att du själv tar ansvar för att ta bort din tillgänglighet.

Anställningsform

Din anställningsform som korttidsvikarie kallas intermittent anställning och innebär att du endast är anställd de dagar du blir bokad på ett arbetspass.

Ansvar

När du lagt dig tillgänglig i TimePool förutsätter vi att du kan och är beredd på att arbeta. Om du inte kommer kunna arbeta under en längre period och du inte vill att din anställning ska avslutas ska du meddela detta till Bemanning och rekryteringsenheten.

Uppföljning

Vi kommer att följa upp hur det går för dig vid ett par tillfällen under tiden som vikarie. Det innebär att vi kontaktar chefer på arbetsplatser där du arbetat. Vid behov kontaktar vi dig. Du kan när som helst själv kontakta oss på Bemanning och rekryteringsenheten om du har behov av att återkoppla kring något i arbetet.

Lön

Sparbanken Nord är löneutbetalande bank för Kiruna Kommun. Gå in på www.sparbankennord.se/kontoregister Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att registrera till vilken bank samt till vilket konto du vill ha din lön insatt. Du kommer i fortsättningen att få ditt lönebesked elektroniskt. Det betyder att du, istället för ditt tryckta lönebesked, får ett e-lönebesked via www.swedbank.se/edokument Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., där loggar du in med mobilt bank-id

Bemanning och rekrytering utfärdar arbetsgivarintyg ovh tjänstgöringsintyg. För beställning maila: bemanning@kiruna.se

Kontakt

Senast uppdaterad •
Sidan publicerad av • Catrin Kuoppa