Kirunamodellen 240

Kirunamodellen

Med hjälp av Kirunamodellen 240 kan du och dina kollegor gräva djupare i ett problem som ni vill lösa. Ni får också syn på vilka kompetenser som finns i arbetsgruppen, och hur era kunskaper och egenskaper kan bidra till att lösa problemet.

I den här workshopen är det en fördel att bjuda in medarbetare från andra delar av organisationen för att få fler perspektiv på problemet och därigenom få en mer träffsäker lösning. Det är också en fördel om det finns deltagare som tidigare arbetat med Kirunamodellen eller andra kreativa metoder.

Till er hjälp finns workshopmaterial att ladda ner. Läs också: Att leda en workshop. Behöver du mer stöttning inför din workshop är du välkommen att kontakta oss. Lär mer i materialet i processledning för workshop , 2.5 MB..

I workshopmaterialet anges det digitala post-it-verktyget Mural Länk till annan webbplats.. Det går såklart lika bra att skriva ut uppgifterna och använda fysiska post-it-lappar, eller använda andra workshopverktyg som till exempel Miro Länk till annan webbplats..

Exempel på Mural till workshop:

Om du öpppar Muralen i din mobil krävs det att du laddar ner appen först.

Frågor om workshopmaterialet? Kontakta:
Sandra Eriksson sandra.eriksson@tvab.kiruna.se
Sara Thelin sara.thelin@kiruna.se

Senast uppdaterad •
Sidan publicerad av • Sandra Eriksson