Akuta psykiska problem

Psykiatrin Gällivare har verksamhet vid Gällivare och Kiruna sjukhus.

Psykiatrin Gällivare har verksamhet vid Gällivare och Kiruna sjukhus. Om du blir sjuk på kvällen, natten eller helgen ringer du jourmottagningen på telefon 0970-194 26. Där får du prata med personal som kan ge dig råd och stöd. Om personalen anser att du är i behov av läkarkontakt får du hjälp med det.

Kontaktperson

Du som är patient inom psykiatrisk öppenvård har tilldelats en kontaktperson. Har du frågor om väntetider, behandling eller medicinering ringer du till din kontaktperson.

1177, Råd om vård dygnet runt

1177 är ett nationellt telefonnummer för sjukvårdsrådgivning via telefon som du kan ringa varifrån i landet som helst, dygnet runt. Sjukvårdsrådgivningen svarar på dina frågor, bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och hänvisar dig till rätt vårdmottagning när så behövs.

BRIS

Barnens hjälptelefon är till för dig som är upp till 18 år. Du kan ringa till oss om vad som helst och behöver inte säga vem du är. Vi lyssnar alltid på dig och tillsammans försöker vi hitta en lösning på det som inte känns bra. Det är gratis att ringa till BRIS och ditt nummer syns inte på våra telefoner. Man kan inte heller se på telefonräkningen att du ringt oss. Om du vill kan du också mejla till vuxna på BRIS-mejlen. Ingen kan se vem du är men du behöver registrera dig för att kunna mejla.

Röda Korset

Har du tappat fotfästet, känner du dig vilsen, ledsen eller orolig och behöver någon att prata med? Röda Korset finns för dig när det känns svårt. Vi har avgett tystnadslöfte och ditt samtal är anonymt.

Skriv tabellbeskrivning här

Kontakt

Telefon

Telefontid

1177 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

1177

-

BRIS Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

116 111

-

Röda Korset Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

0771-199500

Mån-Fre 10:00-12:00, 13:00-16:00

Senast uppdaterad •
Sidan publicerad av • Moa Strålberg